Hoe lang duurt het voor dat mijn bestelling bezorgd wordt?

Wanneer uw bestelling en betaling voor 16:00 uur binnen is proberen we dezelfde werkdag uw bestelling te versturen.Mochten wij op zaterdag uw bestelling versturen dan betekend dit dat uw pakket uiterlijk dinsdag binnen is. Wij hanteren daarom een veilige levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

Kan ik producten retour sturen?

Mocht er tijdens de verzending iets kapot gegaan zijn, laat ons  dit dan snel per mail  weten. Stuur ons dan ook een foto mee naar info@ledwerklampje.nl

Dan zoeken wij samen naar een oplossing. Mocht er een verkeerd product geleverd zijn, stuur ons dan ook een e-mail.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, dat kan alleen op afspraak.Stuur hiervoor een mail naar info@Ledwerklampje.nl

Kan ik ook als bedrijf bij jullie bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Er zal aan het einde van het bestelproces een overzicht worden getoond waar ook het BTW bedrag vermeld staat.